پنجشنبه , ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
18 شوال 1443
2022/5/19
طبق آخرین فهرست رنگبندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، تمامی شهرستانهای خراسان شمالی از وضعیت قرمز کرونایی خارج شد.
به گزارش دیارمشرق 24 پیشازاین تنها ۲ شهرستان مانه و سملقان و رازوجرگلان در وضعیت رنگبندی نارنجی کرونایی قرار داشتند و ۶ شهرستان در وضعیت قرمز بودند.
با روند نزولی مبتلایان در خراسان شمالی براساس رنگبندی جدید از روز جمعه ۲۶ شهریور ماه شهرستانهای بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، گرمه، جاجرم در وضعیت نارنجی (پرخطر) و رازوجرگلان نیز در وضعیت زرد قرار گرفت.
موج پنجم با سویه جدید ویروس کرونا تحت عنوان دلتا در خراسان شمالی از نیمه دوم مردادماه در خراسان شمالی اوج گرفت و با شتابی بیسابقه روزهای سیاه و مرگبار کرونایی در استان بجا گذاشت و به گفته مسئولان در حال حاضر این خطه از قله موج پنجم عبور کرده است.
براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز شبانهروز گذشته پنج بیمار مبتلا به کرونا در استان جان باختند و با شناسایی ۸۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ هماکنون ۵۵۳ بیمار با علائم بیماری کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان بستری هستند.
از ابتدای آغاز طرح ملی واکسیناسیون در خراسان شمالی همزمان با سراسر کشور، تاکنون ۳۰۴ هزار و ۷۴۵ واکسن کرونا به استان وارد و ۲۷۴ هزار دُز تزریق شده است و اینک ۴۲ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
براساس آمار رسمی تا پایان موج چهارم ویروس کرونا یک هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خراسان شمالی جان خود را از دست دادند که این میزان در موج پنجم افزایش زیادی داشته است.
انتهای پیام/