اجرای طرح پیک مددکار در روستاها و مناطق حاشیه شهر

هادی کاهانی مقدم، رئیس دانشگاه علمی و کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی خراسان شمالی در گفت وگو با خبرنگار عصر اترک، اظهارکرد: پیک مددکار آموزش های چهره به چهره در جهت پیشگیری از آسیب ها، مشاوره های روانی و روان درمانی و نقش دروازه سلامت جامعه در روستاها را خواهد داشت.
وی افزود: روانشناس با حضوردر روستاها به صورت رایگان افراد را آسیب شناسی می کند و دراین راستا مشاوره های رایگان و کارگاه های آموزشی در روستاها درجهت سلامت جامعه برگزار می شود .
وی بابیان این که طرح پیک مددکار در حوزه سلامت جامعه بحث رفاه اجتماعی و مددکاری حرکت می کند، گفت: اعتقاد ما براین است که مددکار فقط مشاوره نمی دهد بلکه مددکار جذب کار و مشکل می شود تا مشکل حل شود.
وی اظهار کرد: امیدواریم این طرح را در 6ماهه دوم امسال با کمک بهزیستی، سازمان برنامه و بودجه و دانشگاه دراستان اجرایی کنیم.
کاهانی مقدم با بیان این که یکی از شاخص های توسعه در جامعه موضوع رفاه است، گفت: براین اساس این دانشگاه برای اولین بار در استان در رشته مدیریت رفاه اجتماعی دانشجو پذیرش می کند.
وی افزود: ترم گذشته دراین رشته پذیرش دانشجو داشته ایم و برنامه ریزی شده در مهرماه امسال نیز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی داشته باشیم.
کاهانی مقدم مدیریت بیمه را یکی دیگر از رشته های دانشگاه علمی و کابردی بهزیستی و تامین اجتماعی استان اعلام کرد وافزود: وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی بزرگترین متولی بیمه درکشور است و براین اساس ماموریت ما براین است دراین رشته دانشجو آموزش و تحویل جامعه دهیم.
وی یکی از اولویت های مهم این دانشگاه را بحث توانمند سازی مددجویان ، افراد تحت پوشش و اقشار ضعیف جامعه ذکر کرد وگفت: این دانشگاه به رشته های انتفاعی فکر نمی کند و بیشتر سعی ما براین است به سمت رشته های کابردی و رشته های که با مباحث زیرساخت ها و مسائل توسعه ای کشور، رفاه، اجتماعی و اشتغال پیش برود.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی خراسان شمالی از وجود رشته تربیت معلم پیش دبستانی دراین دانشگاه خبرداد وگفت: تمام فارغ التحصیلان این رشته، شاغل هستند.
کاهانی مقدم ماموریت دانشگاه علمی و کاربردی را براساس نیاز جامعه دانست وگفت: این دانشگاه براساس نیاز سنجی رشته های استان درحوزه رفاه اجتماعی و آسیب ها ورود کرده و دانشجو جذب می کند.
انتهای پیام/ب